Expres menu Zemiaky v slanom náleve
bez konzervantov, bez lepku a umelých prísad
Pred konzumáciou najprv trochu natrhnite sáčok a nálev vylejte. Vhodné ako univerzálny príloha k mnohým druhom jedál. 400 g = 2 porcie.

Spôsob prípravy:
Inšpirované tradičným francúzskym jedlom cassoulet. Počas pomalého varenia sa biele fazule, morčacie mäso, koreňová zelenina, korenie a chutná klobása premenia v lahodný pokrm.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi:
- Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení servírujte priamo na tanier.
- Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min.
- Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v mikrovlnnej rúre.
Nazrite pod pokrievku prípravy jedál Expres menu:
Nutričné hodnoty na 100g:
|
3 roky |
|
0.7 kg |
|
Vegetariánske jedlá, Vegánske jedlá |
|
Laktóza, Ryby, Vajcia, Horčica, Sója, Zeler, Orechy |
|
324 |
|
77 |
|
0,2 g |
|
0,03 g |
|
20 g |
|
0,9 g |
|
2 g |
|
1,6 g |
|
0,5 g |
|
ostatni |
|
2 |
|
400 |
Zloženie:
zemiaky (57 %) (400 g), voda, soľ kamenná.
Skladovanie:
Skladujte pri teplote od + 1 °C do + 30 °C. Otvorený výrobok uskladnite v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Informácie pre alergikov:
laktóza, vajcia
Minimálna trvanlivosť do:
viď obal.
Kto je Expres menu a prečo sú ich produkty tak výnimočné?
"Sme rodinná firma z Krkonôš pôsobiaca na trhu od roku 1999. Zaviazali sme sa, že budeme vždy vyrábať kvalitné a zdravé jedlá, ktoré pomáhajú ľuďom efektívne využiť čas a nerobiť kompromisy vo svojom zdravom životnom štýle doma i na cestách. S pomocou najnovších svetových technológií a českému srdcu tak ponúkame dobrú alternatívu k domácemu vareniu."
Ako naše produkty varíme:
- Všetko začína výberom surovín. A tu sme nekompromisní.
- Našim zákazníkom garantujeme, že nepoužívame chemické prísady
- Okrem kvality myslíme aj na ekológiu.
- Dôležitým kritériom pri výbere sú dobré životné podmienky zvierat.
Zaváranie. Alebo ako naše jedlo vydrží 10 rokov pri izbovej teplote
Aby sme dokázali splniť naše záväzky -
žiadna chémia v našich jedlách- museli sme vyvinúť
vlastnú technológiu, ktorú nazývame CTP -
kontinuálny tepelný proces. Tento proces má iba dve ingrediencie: teplo a starostlivá práca.
Ak celý proces zjednodušíme, vyzerá takto:
- Od momentu kedy sa pokrm začne variť, nesmie jeho teplota klesnúť pod 70 stupňov.
- Uvarený produkt sa musí čo najskôr dostať do nášho bariérového vrecka.
- Vrecko sa hermeticky uzatvára zatavením.
- Skompletizovaný produkt sa sterilizuje v našom na zákazku vyrobenom zariadení. V ňom dochádza k šokovému zahriatiu na vysokú teplotu a následnému schladeniu.
Prihlásiť sa