Strúhanka značky Ravita je bezgluténová, nepripaľuje sa a dobre priľne. Je vhodná k obaľovaniu, namiesto klasickej strúhanky a k následnému vyprážaniu.
Príprava vo fritéze:
• pri 170 °C po 2,5 minútach začne strúhanka zlatnúť, po 3 minútach je plátok mäsa úplne prepečený
• pri 190 °C po 1,5 minúte začne strúhanka zlatnúť, po 2 minútach je plátok mäsa úplne prepečený
Na panvici:
• na rozpálenom tuku pečieme 2,5 – 4 minúty po oboch stranách
Príprava vo fritéze:
• pri 170 °C po 2,5 minútach začne strúhanka zlatnúť, po 3 minútach je plátok mäsa úplne prepečený
• pri 190 °C po 1,5 minúte začne strúhanka zlatnúť, po 2 minútach je plátok mäsa úplne prepečený
Na panvici:
• na rozpálenom tuku pečieme 2,5 – 4 minúty po oboch stranách
Zloženie:
kukurica 93%, cícer, repkový olej, paprikový extrakt (paprika, slnečnicový olej), soľ.
Skladovanie:
Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Výživové údaje:
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1441kJ/345kcal; tuky 3,7g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g;
sacharidy 63,3g z toho cukry 8,4g; bielkoviny 8,4g; soľ 1g.
Prihlásiť sa