Ľahké jarné šaláty s čerstvou zeleninou a cestovinami, alebo fusilli s paradajkovou omáčkou na taliansky spôsob. Ak hľadáte jednoduché a chutné jedlá, Vretená je pre Vás určená!
Vďaka svojmu tvaru sa hodia takmer ku každej omáčke. Ich kulinárske využitie naozaj závisí len na Vašej fantázií.
Hostina - Diabetické cestoviny
Sú to bezvaječné pšeničné cestoviny vyrábané za použitia takých prírodných zložiek, ktoré majú obzvlášť pozitívne fyziologické účinky, pričom ich chuť a kvalita zostáva rovnaká ako pri tradičných cestovinách.
4 dôvody prečo cestoviny Hostina
Nízky glykemický index a vysoký obsah vlákniny robia tieto cestoviny vhodným nielen pre diabetikov, ale aj pre následníkov zdravého životného štýlu, a pre tých, ktorí chcú schudnúť.
Diabetické cestoviny HOSTINA sú vyrábané podľa nenapodobniteľnej patentovanej receptúry, ktorá zaručuje ich vysokú kvalitu a vďaka ktorej sú bohaté na obsah živín.
Pre výrobu sa používa špeciálna zmes múky, ktorá má znížený obsah sacharidov. Cestoviny sú tak ideálne pre nahradenie tradičných cestovín pri špeciálnych diétach.
Zloženie:
pšeničná múka, pšeničná bielkovina, celozrnná ryžová múka, guar múka - zahusťovadlo, kukuričná múka, voda, kyselina askorbová Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1473 kJ / 349 kcal; tuky: 2,39g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,65g; sacharidy: 44,7g; z toho cukry: 2,95g; vláknina 12,03g; bielkoviny: 31,1g; soľ: 0,08g.
Skladujte v suchu.
Návod na prípravu
Niťovky vložíme do osolenej vriacej vody (100g cestovín - 2l vody) pomiešame a varíme 3-6 minút. Po uvarení scedíme, opláchneme pitnou vodou.