Pasterizovaný, vyrobený zo 67g višní a 520g jabĺk na 100g.
Prečo jesť višňový džem?
višne pomáhajú pri liečení porúch pamäte
vedci zistili, že višňa je úspešná aj pri zápalových procesoch a zmierňuje bolesti pri artritíde
pohár višňovej šťavy je ekvivalentom 0,3 gramu aspirínu a pohár mrazených višní sa rovná účinku 0,9 gramu aspirínu
pravidelná konzumácia višní znižuje množstvo kyseliny močovej v tele, ktorá zapríčiňuje bolesti kĺbov. Aj jeden pohár višňovej šťavy dokáže zmierniť bolesti kĺbov.
pravidelné konzumovanie višní dokonca zabraňuje vzniku cukrovky a niektorých druhov rakoviny
energetická hodnota 650 kJ/154 kcal; tuky 0,1 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,01 g; sacharidy 38,3 g, z toho cukry 36,2 g; bielkoviny 1,0 g; soľ <0,01 g.
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote 5 až 24 °C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Po otvorení nespotrebované množstvo skladujte v chlade do 10 °C a spotrebujte do 10 dní.