Marhuľový EXTRA džem s brezovým cukrom a stéviou 200g
vhodné pre diabetikov a pri redukčnej diéte
Zdravé prírodné sladidlá, vysoký obsah ovocia a varenie pod vákuom pri nízkej teplote zaručuje, že tieto lekváre sú na Slovenskom trhu najzdravšie a obsahovo plnohodnotné. Marhuľový lekvár je konzervovaný tepelným spracovaním, neobsahuje žiadne konzervačné látky.
"Ak držíte kondičnú diétu, ak nemôžete konzumovať repný cukor alebo jednoducho ak chcete zdravo a racionálne stravovať ochutnajte práve tieto extra lekváre."
Brezový cukor je biely, sladký, kryštalický uhľohydrát, druh prírodného cukru. Vzhľadovo a chuťovo je takmer identický s tradičným kryštálovým cukrom, ale jeho fyziologický vplyv na ľudský organizmus je presne opačný. Z konzumácie brezového cukru sa nepriberá, pozitívne vplýva na zuby, okysľuje organizmus, na jeho zúžitkovanie organizmus nepotrebuje inzulín, urýchľuje tráviaci proces a napomáha vylučovaniu. Je vhodný pre dospelých, deti, diabetikov, tehotné ženy, pri redukčných diétach, candida diéte.
Zloženie:
marhuľe (45g/100g), xilit (brezový cukor), želírujúca látka (pektin), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), sladidlo glykozidy steviolu (19mg/100g). Vyrobené z 45g ovocia na 100g
Vzhľadom na povahu samotného výrobku môže obsahovať kôstky. Výrobok neobsahuje pridanú glukózu, a sacharózu! Glykozidy steviolu sú prírodné látky vyskytujúce sa v stevii (stevia rebaudiana). Množstvo prípustného denného príjmu steviol glykozidu je (RDA) 4mg/kg telesnej hmotnosti/deň!
Skladovanie:
Skladujte na suchom mieste, chráňte pred teplom. Po otvorení skladujte v chladničke a konzumujte do 5 dní.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 445 kJ / 104 kcal; tuky: 0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g; sacharidy: 23,0 g; z toho cukry: 22,0 g; bielkoviny: 0,5 g; soľ: 0,01 g.