Expres menu Paradajková omáčka s hovädzím mäsom XXL balenie
bez konzervantov, bez lepku a umelých prísad
Chudé plátky hovädzieho mäsa dusené v omáčke z koreňovej zeleniny, cibule a paradajkového pretlaku. Omáčka je dochutená divokým korením a škoricou. 600 g = 2 porcie pre dospelú osobu.
Spôsob prípravy:
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi:
- Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení servírujte priamo na tanier.
- Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min.
- Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v mikrovlnnej rúre.
Nazrite pod pokrievku prípravy jedál Expres menu:
Nutričné hodnoty na 100g:
|
0.6 kg |
|
hovädzie |
|
Laktóza, Ryby, Vajcia, Horčica, Sója, Orechy |
|
355 |
|
84 |
|
1,7 g |
|
0,4 g |
|
10,0 g |
|
6,4 g |
|
8,5 g |
|
0,5 g |
|
1,2 g |
|
2 |
Zloženie:
hovädzie mäso predné (31 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, soľ), koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák, petržlen), cukor, cibuľa, ryžová múka, kukuričná múka, repkový olej, soľ kamenná, divoké korenie, škorica
Kto je Expres menu a prečo sú ich produkty tak výnimočné?
"Sme rodinná firma z Krkonôš pôsobiaca na trhu od roku 1999. Zaviazali sme sa, že budeme vždy vyrábať kvalitné a zdravé jedlá, ktoré pomáhajú ľuďom efektívne využiť čas a nerobiť kompromisy vo svojom zdravom životnom štýle doma i na cestách. S pomocou najnovších svetových technológií a českému srdcu tak ponúkame dobrú alternatívu k domácemu vareniu."
Ako naše produkty varíme:
- Všetko začína výberom surovín. A tu sme nekompromisní.
- Našim zákazníkom garantujeme, že nepoužívame chemické prísady
- Okrem kvality myslíme aj na ekológiu.
- Dôležitým kritériom pri výbere sú dobré životné podmienky zvierat.
Zaváranie. Alebo ako naše jedlo vydrží 10 rokov pri izbovej teplote
Aby sme dokázali splniť naše záväzky - žiadna chémia v našich jedlách- museli sme vyvinúť vlastnú technológiu, ktorú nazývame CTP - kontinuálny tepelný proces. Tento proces má iba dve ingrediencie: teplo a starostlivá práca.
Ak celý proces zjednodušíme, vyzerá takto:
- Od momentu kedy sa pokrm začne variť, nesmie jeho teplota klesnúť pod 70 stupňov.
- Uvarený produkt sa musí čo najskôr dostať do nášho bariérového vrecka.
- Vrecko sa hermeticky uzatvára zatavením.
- Skompletizovaný produkt sa sterilizuje v našom na zákazku vyrobenom zariadení. V ňom dochádza k šokovému zahriatiu na vysokú teplotu a následnému schladeniu.