Ak chcete doplniť do jedálnička vlákninu, tak siahnite po mandliach, ktoré ju obsahujú z orieškov najviac. Skúste túto jemne mletú múku z nepražených bielych (blanžírovaných) mandlí.
Na čo sa hodí mandľová múka?
Výborne sa hodí ako základ všemožných raw dezertov, na ozdobu raňajok alebo napríklad na ozdobenie zmrzlinového pohára.
Mandle
obsahujú vysoký podiel vápnika, ktorý je dôležitý najmä pre vývoj kostí...
obsahujú vitamíny skupiny B, vitamín E a minerály vápnik, zinok, sodík, horčík, železo...
vďaka vláknine sú ľahko stráviteľné, podporujú trávenie, posilňujú zuby, vlasy a pokožku...
Zloženie:múka z blanžírovaných mandlí
Výrobok môže obsahovať stopy arašidov a iných suchých škrupinových plodov.
Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota 2494 kJ / 596 kcal; tuky 50 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 3,8 g; sacharidy 9 g, z toho cukry 4,3 g; bielkoviny 21 g; soľ 0 g.
Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.