Valach 100% ovocný sirup s BRUSNICOU 250ml

výrobca: Valach EAN: 8584141254154
3,39 €
Cena za mernú jednotku 13,56 €/l
Skladom - Doručenie do 3 pracovných dní

BIO 100% ovocný sirup prémiovej kvality s brusnicovou šťavou, pasterizovaný.

Doprava zadarmo
pri nákupe nad 80 €
Lokálny výrobok zo Slovenska alebo Čiech
Doručenie do 3 pracovných dní

Valach 100% BIO ovocný sirup s BRUSNICOU 250ml


BIO koncentrovaná jablčná šťava s brusnicovou šťavou, pasterizovaný. Podiel ovocnej zložky je 100%. 

Upozornenie: Usadenina nie je na závadu, neznižuje kvalitu výrobku.

Odporúčané riedenie: 1:6-7. Pred použitím pretrepať.

Prečo piť BIO brusnicový sirup?

Brusnica pravá (Vaccinium vitis-idaea) je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov, minerálnych látok, organických kyselín a iných špecificky účinných látok (polyfenoly, taníny...). Brusnica pôsobí dezinfekčne a protizápalovo a je najlepšou prevenciou pred ochoreniami močového mechúra a obličiek, keďže nedovoľuje baktériám preniknúť a usadzovať sa na močovom mechúre. Pomáha aj pri nepríjemnom úniku moču a priaznivo ovplyvňuje funkčnosť stien ciev. Používa sa ako podporný prostriedok pri liečbe cukrovky a reumatizmu. Brusnice sú obľúbeným liekom pri chorobách pečene, gastritídy, vysokého krvného tlaku a žalúdočných vredov.

Zloženie: bio jablčný koncentrát 60%, bio brusnicová šťava NFC 40%

Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota 732 kJ/175 kcal; tuky 0,03 g, z toho nasýtené mastné kyseliny <0,01 g; sacharidy 43,7 g, z toho cukry 41,2 g; bielkoviny 0,2 g; soľ <0,01 g.

Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote 5 až 24 °C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Po otvorení nespotrebované množstvo skladujte v chlade do 10 °C a spotrebujte do 14 dní.

Vyrobené: na Slovensku

Vaše hodnotenie

Vlastnosti

Štítky Bez cukru
Výrobca Valach
Krajina pôvodu Slovenská republika
Farba Neurčená
Objem 250 ml
Čo vás trápi? Diabetes, Pečeň, Reumatizmus, Srdcovocievny systém, Vysoký krvný tlak, Zápal močového mechúra, Zápal močových ciest, Žalúdočné vredy
Cena platná od 24. 04. 2025