Expres menu Jelenie ragú XXL balenie
bez konzervantov, bez lepku a umelých prísad
Jelenie mäso dusené na červenom víne s koreňovou zeleninou. Dochutené divokým korením a ríbezľovou marmeládou, ktorá dodáva omáčke sladkokyslú sviežu chuť. 600 g = 2 porcie pre dospelú osobu.

Spôsob prípravy:
Naše produkty sú už úplne uvarené a tepelne spracované. Ich príprava teda spočíva iba v ohreve (samozrejme sa dajú jesť aj za studena). Nemusíte pridávať žiadnu vodu ani jedlo prevárať. Jedlo si tak pripravíte behom pár minút a môžete podávať.
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi:
- Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení servírujte priamo na tanier.
- Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min.
- Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v mikrovlnnej rúre.

Nazrite pod pokrievku prípravy jedál Expres menu:
Nutričné hodnoty na 100g:
|
E-shop |
|
0.6 kg |
|
zverina |
|
Laktóza, Ryby, Vajcia, Horčica, Sója, Orechy |
|
348 |
|
83 |
|
2,0 g |
|
0,1 g |
|
9,6 g |
|
5,4 g |
|
7,8 g |
|
0,6 g |
|
1,1 g |
Zloženie:
jelenie mäso (33 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), koreňová zelenina (mrkva, zeler, paštrnák), červené víno, paradajkový pretlak (voda, paradajkový pretlak, soľ), cibuľa, repkový olej, ryžová múka, kukuričná múka, ríbezľový lekvár (ríbezle, cukor, pektín), cukor, citrón, soľ kamenná, divoké koreniec xsyya
Kto je Expres menu a prečo sú ich produkty tak výnimočné?
"Sme rodinná firma z Krkonôš pôsobiaca na trhu od roku 1999. Zaviazali sme sa, že budeme vždy vyrábať kvalitné a zdravé jedlá, ktoré pomáhajú ľuďom efektívne využiť čas a nerobiť kompromisy vo svojom zdravom životnom štýle doma i na cestách. S pomocou najnovších svetových technológií a českému srdcu tak ponúkame dobrú alternatívu k domácemu vareniu."
Ako naše produkty varíme:
- Všetko začína výberom surovín. A tu sme nekompromisní.
- Našim zákazníkom garantujeme, že nepoužívame chemické prísady
- Okrem kvality myslíme aj na ekológiu.
- Dôležitým kritériom pri výbere sú dobré životné podmienky zvierat.
Zaváranie. Alebo ako naše jedlo vydrží 10 rokov pri izbovej teplote
Aby sme dokázali splniť naše záväzky - žiadna chémia v našich jedlách- museli sme vyvinúť vlastnú technológiu, ktorú nazývame CTP - kontinuálny tepelný proces. Tento proces má iba dve ingrediencie: teplo a starostlivá práca.
Ak celý proces zjednodušíme, vyzerá takto:
- Od momentu kedy sa pokrm začne variť, nesmie jeho teplota klesnúť pod 70 stupňov.
- Uvarený produkt sa musí čo najskôr dostať do nášho bariérového vrecka.
- Vrecko sa hermeticky uzatvára zatavením.
- Skompletizovaný produkt sa sterilizuje v našom na zákazku vyrobenom zariadení. V ňom dochádza k šokovému zahriatiu na vysokú teplotu a následnému schladeniu.