Expres menu Španielsky vtáčik XXL balenie
bez konzervantov, bez lepku a umelých prísad
Krehká roláda z hovädzieho mäsa ručne plnená uhorkou, vajíčkom a údenou slaninkou, s jemnou omáčkou z ťahaného vývaru, cibule a korenia. 600 g = 2 porcie pre dospelú osobu.

Spôsob prípravy:
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi:
- Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení servírujte priamo na tanier.
- Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min.
- Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v mikrovlnnej rúre.

Nazrite pod pokrievku prípravy jedál Expres menu:
Nutričné hodnoty na 100g:
|
0.6 kg |
|
bravčové |
|
Laktóza, Ryby, Sója, Zeler, Orechy |
|
570 |
|
136 |
|
11,0 g |
|
2,0 g |
|
4,0 g |
|
0,9 g |
|
6,4g |
|
0,3 g |
|
1,0 g |
|
2 |
Zloženie:
hovädzie mäso zadné (31 %), hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), cibuľa, uhorky sterilizované (uhorky, voda, ocot, soľ, korenie, cibuľa, horčičné semeno), repkový olej, ryžová múka, kukuričná múka, vajce, údená slanina (bravčová masť), horčica (pitná voda, horčičné semeno, ocot kvasný liehový, cukor, soľ, kurkuma, výťažok korenia), soľ kamenná, čierne korenie
Kto je Expres menu a prečo sú ich produkty tak výnimočné?
"Sme rodinná firma z Krkonôš pôsobiaca na trhu od roku 1999. Zaviazali sme sa, že budeme vždy vyrábať kvalitné a zdravé jedlá, ktoré pomáhajú ľuďom efektívne využiť čas a nerobiť kompromisy vo svojom zdravom životnom štýle doma i na cestách. S pomocou najnovších svetových technológií a českému srdcu tak ponúkame dobrú alternatívu k domácemu vareniu."
Ako naše produkty varíme:
- Všetko začína výberom surovín. A tu sme nekompromisní.
- Našim zákazníkom garantujeme, že nepoužívame chemické prísady
- Okrem kvality myslíme aj na ekológiu.
- Dôležitým kritériom pri výbere sú dobré životné podmienky zvierat.
Zaváranie. Alebo ako naše jedlo vydrží 10 rokov pri izbovej teplote
Aby sme dokázali splniť naše záväzky - žiadna chémia v našich jedlách- museli sme vyvinúť vlastnú technológiu, ktorú nazývame CTP - kontinuálny tepelný proces. Tento proces má iba dve ingrediencie: teplo a starostlivá práca.
Ak celý proces zjednodušíme, vyzerá takto:
- Od momentu kedy sa pokrm začne variť, nesmie jeho teplota klesnúť pod 70 stupňov.
- Uvarený produkt sa musí čo najskôr dostať do nášho bariérového vrecka.
- Vrecko sa hermeticky uzatvára zatavením.
- Skompletizovaný produkt sa sterilizuje v našom na zákazku vyrobenom zariadení. V ňom dochádza k šokovému zahriatiu na vysokú teplotu a následnému schladeniu.