Pravý kvasný ocot vyrobený octovým kvasením jablčného vína. Podporuje látkovú výmenu, zvyšuje schopnosť tvorby červených krviniek a obmedzuje hnilobné a kvasné procesy v črevách. Pozitívne vplýva na stimuláciu metabolických procesov. Aktívnou zložkou jablčného octu je kombinácia minerálov, stopových prvkov, kyseliny octovej a organickej hmoty.
Liečitelia veria, že jablčný ocot užívaný s medom môže uľaviť pri artritických bolestiach a stimulovať pečeň k tvorbe väčšieho množstva žlče. Môže zastaviť hnačku, reguluje metabolizmus a napomáha tráveniu, lieči infekcie tráviaceho traktu a chronickú únavu.
Výlučne z výberových slovenských surovín bez použitia prídavných látok
Výrazná chuť vďaka naturálnej macerácii
Dlhšia doba zrenia zabezpečuje jemnosť a vyzretosť senzorických vlastností
Znižuje hladinu cukru v krvi a napomáha pri pálení záhy