Jahodové víno vzniklo dôkladným technologickým postupom a riadeným procesom kvasenia dozretých plodov pôvodnej americkej odrody jahôd s názvom „Diamante“. Plody jahôd obsahujú antioxidanty, podporujú správnu krvotvorbu, znižujú krvný tlak, pôsobia protizápalovo a používajú sa aj pri liečení anémie.
Dominantná chuť jahôd, iskrivá červená farba a svieža podmanivá kyselinka s noblesným pocitom zvyškového cukru obsiahnutá v tomto víne, Vás príjemne prekvapí už od prvého senzorického vnemu. Každý dúšok tohto skvelého vína Vám zlepší nielen náladu, ale pripomenie aj žiarivé lúče leta. Toto výnimočné víno, rozhodne poteší srdce každého človeka.
O vinárstve Miluron
Miluron je mladé slovenské vinárstvo, ktoré sa snaží svojim inovatívnym prístupom priniesť nové nepoznané chute. Vinárstvo je zamerané na výrobu ovocných vín, čím zaručuje vysokú profesionalitu a kvalitu v tejto oblasti. Dobrý nápad, šikovné ruky a chuť spraviť niečo výnimočné spojila tých správnych ľudí do značky "miluron".
Tradičná receptúra predkov dala základ pre vznik obľúbeného čučoriedkového vína a kreativita technológov priviedla Miluron k rozšíreniu sortimentu o brusnicové víno, víno z čiernych ríbezlí a ďalšie. Cieľom je vyrábať exkluzívne ovocné vína z poctivých surovín zo Slovenska.