Lekváre od Natur Products sú vyrobené s vysokým obsahom ovocia, časť kryštálového cukru je nahradená medom. Obsahovo sú tieto lekváre neporovnateľne bohatšie oproti bežným lekvárom, lebo sú varené pod vákuom, to znamená že pri nízkej teplote. S vákuom dokážeme zabezpečiť 50 stupňov bodu varu. Z toho vyplíva, že pri takejto teplote med, ani ovocie ešte nie je znehodnotené.
Chutný je na čerstvej vianočke, ku ktorej sa hodí aj teplé kakauko. Je to džem, ktorý vás spomienkami prenesie na dedinu k vašej babičke, ktorá ho možno pripravovala aj vám. Tak si zaspomínajte a pripravte si túto lahôdku, ktorá nebude mať konkurenciu.
Tradičný lekvár s klasickou receptúrou s vysokým obsahom ovocia.
ZLOŽENIE: čerešne (60%), cukor, med (10%), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, želírujúca látka: pektín OBSAH OVOCIA: 60g/100g výrobku SKLADOVANIE: v suchu, pri teplote do 25°C a do RV 70%