Nedeľné či sviatočné dezerty budú s týmto kypriacim práškom nadýchané a voňavé ako od babičky. Kypriaci prášok v BIO kvalite je zdravá voľba pre vaše rodinné chvíle. BIO kypriaci prášok do perníkov je vyvážená kombinácia šetrných kypridiel s BIO kukuričným škrobom.
Hlavnou kypriacou zložkou v tomto kypriacom prášku je vínny kameň, čo je prírodný minerál získavaný z usadenín na stenách sudov alebo fliaš po fermentácii vína.
Prečo použiť BIO Kypriaci prášok do pečiva?
vyrobený z iba starostlivo vybraných a kvalitných BIO surovín
bez lepku
je vhodný aj pre bezlepkovú diétu
neobsahuje fosfáty, z ktorých niekoho môže „páliť“ záha
TIP AMYLONKY: Kypriaci prášok pridávame do treného, krehkého a piškótového cesta, ďalej perníkov, palaciniek a pod. Cesto spracovávame rýchlo, aby prášok pôsobil až po vložení do rúry.
Odporúčané dávkovanie (na 0,5 kg múky):
cesto trené - celý sáčok, cesto krehké - 2/3 obsahu vrecka, cesto knedlíkové - 1/3 obsahu vrecka.
Zloženie BIO Kypriaceho prášku:
BIO kukuričný škrob, kypriace látky (vinány draselné, uhličitany sodné)