Chilli omáčka Rakytník od Chilli Manufaktúra
3.miesto na celosvetovej súťaži THE WORLD HOT SAUCE AWARDSHomemade chilli omáčky vyrobené
tradičnou domácou receptúrou bez chémie, konzervantov, éčok a bez zahusťovadiel či škrobu natural 100% NATURAL.
Použitie je univerzálne, vhodné na
priamu spotrebu k
mäsitým aj
bezmäsitým jedlám, polievkam, zeleninovým šalátom alebo tiež na dochucovanie pri
varení /
pečení /
grilovaní.
Každá omáčka je originálna podľa ochutenia korením či ovocím, ale aj podľa pálivosti.
Pálivosť je vyznačená na obale plamienkami od 1 až 5.
Lahodná chuť čili paprík a
rakytníka s medom (pálivosť 10 - 15 tis. SHU*). 3.miesto na celosvetovej súťaži THE WORLD HOT SAUCE AWARDS. Kombinácia chilli a rakytníka nabitého antioxidantmi je naozaj chutná a zdravá pochutina.
Chilli omáčka Rakytník zloženie:
chilli papričky (Cayenne, Jalapeno, Habanero), šťava z
rakytníka, kápia, med, rajčiny, ocot, soľ, cibuľa, cesnak.
Použitie: Odporúčame najmä k hydinovému, rybám, syrom, grilovanej zelenine, zeleninovým šalátom a pod.
|
Ø 100ml |
% RI Ø 100ml |
|
434kJ/103kcal |
5% |
|
1 g |
1% |
|
0,3 g |
2% |
|
22 g |
8% |
|
15 g |
16% |
|
1 g |
2% |
|
1,8 g |
30% |
*RI - referenčný príjem priemerného dospelého (8400kj/2000kcal)
Chilli Manufaktúra - o firme

- je značkou poctivej výroby potravín, inšpirovaná starostlivo spracovanými kvalitnými a prírodnými surovinami
- je rodinná firma s vlastným pestovaním chilli a tradičným spracovaním zeleniny a ovocia
- je výrobcom zdravých potravín pre každého gurmána, ktorý ocení výrobky, ktoré neobsahujú žiadne éčka, konzervanty, ani zahusťovadlá či škrob - 100% NATURAL
Menej je viac
100% Natural Chilli produkty vyrábame
v malých výrobných dávkach, s maximálnou starostlivosťou a
odborným dohľadom na všetky kroky od pestovania až po výrobu a balenie.
Cieľ spoločnosti:
"Cieľom je vytvárať zdravé a kvalitné produkty – také, ktoré vždy bez váhania ponúkneme aj svojim najbližším."
*
Scovilleho stupnica meria pálivosť paprík a čili papričiek. Papričky obsahujú látku kapsaicín, ktorá spôsobuje pálenie tým, že stimuluje receptory nervových zakončení jazyka. Počet Scoville jednotiek pálivosti (
Scoville heat units, SHU) zodpovedá prítomnému množstvu kapsaicínu.
Prihlásiť sa