Expres menu Šošovicová polievka XXL balenie
bez konzervantov, bez lepku a umelých prísad
Jednoduchá, výživná a chutná polievka s vysokým podielom bielkovín, vlákniny a minerálov. NÁŠ TIP! Doplňte túto hutnú strukovinovú polievku svojim obľúbeným pečivom a zasýti vás na dlhé hodiny. Polievka je vhodná aj pre deti, vegetariánov a vegánov. 600 g = 2 porcie.
Spôsob prípravy:
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi:
- Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení servírujte priamo na tanier.
- Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min.
- Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v mikrovlnnej rúre.
Nazrite pod pokrievku prípravy jedál Expres menu:
Nutričné hodnoty na 100g:
|
3 roky |
|
0.34 kg |
|
Vegetariánske jedlá, Vegánske jedlá, SCD |
|
Laktóza, Ryby, Vajcia, Horčica, Sója, Zeler, Orechy |
|
200 |
|
47 |
|
1,0 g |
|
0,1 g |
|
7,2 g |
|
0,6 g |
|
3,2 g |
|
1,3 g |
|
1,2 g |
Zloženie:
voda, šošovka (23 %), repkový olej, šošovicová múka, cibuľa, cesnak, soľ kamenná, majorán, korenie
Kto je Expres menu a prečo sú ich produkty tak výnimočné?
"Sme rodinná firma z Krkonôš pôsobiaca na trhu od roku 1999. Zaviazali sme sa, že budeme vždy vyrábať kvalitné a zdravé jedlá, ktoré pomáhajú ľuďom efektívne využiť čas a nerobiť kompromisy vo svojom zdravom životnom štýle doma i na cestách. S pomocou najnovších svetových technológií a českému srdcu tak ponúkame dobrú alternatívu k domácemu vareniu."
Ako naše produkty varíme:
- Všetko začína výberom surovín. A tu sme nekompromisní.
- Našim zákazníkom garantujeme, že nepoužívame chemické prísady
- Okrem kvality myslíme aj na ekológiu.
- Dôležitým kritériom pri výbere sú dobré životné podmienky zvierat.
Zaváranie. Alebo ako naše jedlo vydrží 10 rokov pri izbovej teplote
Aby sme dokázali splniť naše záväzky - žiadna chémia v našich jedlách- museli sme vyvinúť vlastnú technológiu, ktorú nazývame CTP - kontinuálny tepelný proces. Tento proces má iba dve ingrediencie: teplo a starostlivá práca.
Ak celý proces zjednodušíme, vyzerá takto:
- Od momentu kedy sa pokrm začne variť, nesmie jeho teplota klesnúť pod 70 stupňov.
- Uvarený produkt sa musí čo najskôr dostať do nášho bariérového vrecka.
- Vrecko sa hermeticky uzatvára zatavením.
- Skompletizovaný produkt sa sterilizuje v našom na zákazku vyrobenom zariadení. V ňom dochádza k šokovému zahriatiu na vysokú teplotu a následnému schladeniu.