Expres menu Kapustová polievka s klobásou XXL balenie
bez konzervantov, bez lepku a umelých prísad
Olovrantová polievka pre milovníkov kyslej kapusty doplnená kvalitnou paprikovou klobásou. NÁŠ TIP! Táto vydatná polievka najlepšie chutí s dobrým kváskovým chlebom.

Spôsob prípravy:
Ohriať môžete niekoľkými spôsobmi:
- Vložte uzavreté vrecko do hrnca s horúcou vodou (alebo do rýchlovarnej kanvice), nechajte cca 10 min prehriať a po otvorení servírujte priamo na tanier.
- Vrecko vyprázdnite priamo do hrnca (alebo panvičky) a ohrievajte cca 5 min.
- Preložte jedlo z vrecka do vhodnej nádoby a ohrievajte cca 3 min v mikrovlnnej rúre.

Nazrite pod pokrievku prípravy jedál Expres menu:
Nutričné hodnoty na 100g:
|
222 |
|
53 |
|
2,6 g |
|
0,7 g |
|
6,0 g |
|
1,2 g |
|
2,1 g |
|
1,0 g |
|
1,1 g |
Zloženie:
hovädzí vývar (voda, hovädzie mäso a kosti), kapusta kyslá (13 %) (biela kapusta, voda, soľ, rasca), bravčová klobása (4 %) (bravčové mäso 86 %, voda, zemiakový škrob, soľ, bravčový proteín, korenie), smotana, cibuľa, múka ryžová, múka kukuričná, repkový olej, cesnak, soľ kamenná, paprika mletá, čierne korenie, bobkový list
Kto je Expres menu a prečo sú ich produkty tak výnimočné?
"Sme rodinná firma z Krkonôš pôsobiaca na trhu od roku 1999. Zaviazali sme sa, že budeme vždy vyrábať kvalitné a zdravé jedlá, ktoré pomáhajú ľuďom efektívne využiť čas a nerobiť kompromisy vo svojom zdravom životnom štýle doma i na cestách. S pomocou najnovších svetových technológií a českému srdcu tak ponúkame dobrú alternatívu k domácemu vareniu."
Ako naše produkty varíme:
- Všetko začína výberom surovín. A tu sme nekompromisní.
- Našim zákazníkom garantujeme, že nepoužívame chemické prísady
- Okrem kvality myslíme aj na ekológiu.
- Dôležitým kritériom pri výbere sú dobré životné podmienky zvierat.
Zaváranie. Alebo ako naše jedlo vydrží 10 rokov pri izbovej teplote
Aby sme dokázali splniť naše záväzky - žiadna chémia v našich jedlách- museli sme vyvinúť vlastnú technológiu, ktorú nazývame CTP - kontinuálny tepelný proces. Tento proces má iba dve ingrediencie: teplo a starostlivá práca.
Ak celý proces zjednodušíme, vyzerá takto:
- Od momentu kedy sa pokrm začne variť, nesmie jeho teplota klesnúť pod 70 stupňov.
- Uvarený produkt sa musí čo najskôr dostať do nášho bariérového vrecka.
- Vrecko sa hermeticky uzatvára zatavením.
- Skompletizovaný produkt sa sterilizuje v našom na zákazku vyrobenom zariadení. V ňom dochádza k šokovému zahriatiu na vysokú teplotu a následnému schladeniu.