Ak obľubujete tradičné mäsové špeciality ako jaternice, klobásy, šunky, tlačenky či paštéty, rozhodne by ste mali poznať spoločnosť Hurka – Mäsovýroba Pečovská. Spracováva totiž unikátne výrobky, ktoré pozostávajú z najkvalitnejšieho slovenského mäsa. Pozrite sa, čím všetkým si vás získajú.

Kvalitné mäsové výrobky od roku 2007

Počiatky spoločnosti Hurka siahajú do roku 2007, kedy jej zakladatelia spustili malú lokálnu mäsovýrobu v Pečovskej Novej Vsi. Ich cieľom bolo prinášať na trh výrobky pozostávajúce z prvotriednych lokálnych surovín. Mnohí konkurenční výrobcovia sa snažia šetriť náklady tým, že nakupujú lacné mäso a polotovary od rôznych zahraničných dodávateľov a do svojich produktov pridávajú umelé farbivá, dochucovadlá, múku či emulgátory. Tieto prísady však zásadne zhoršujú výslednú kvalitu a chuť.

V spoločnosti Hurka sú dodnes verní tradičným receptúram, pričom používajú základné suroviny prírodného pôvodu. Najkvalitnejšie mäso pomelú, nasolia, okorenia, prípadne ďalej dochutia či tepelne upravia a následne zabalia. Postupujú podobne ako pri domácej zabíjačke. Výsledkom je lahodný produkt, ktorý vyčarí úsmev na tvári každému milovníkovi mäsa.

Vedeli ste, že slovo „hurka“ je hovorovým pomenovaním pre jaternicu? Mimochodom, tento obľúbený mäsový výrobok je pôvodom z Poľska.



Široká ponuka produktov

V súčasnosti spoločnosť Hurka - Mäsovýroba Pečovská produkuje široké spektrum lahodných mäsových výrobkov. Významnú časť ponuky tvoria hovädzie a bravčové konzervy. Napríklad bravčové na paprike alebo kapuste, domáci guláš, údená krkovička, šunka, párky, špekáčiky, slanina, tlačenka, jaternice, klobásová zmes či hovädzie vo vlastnej šťave.

Obľúbeným produktom sú tiež kvalitné domáce masti a paštéty. V Hurke pracujú odborníci na spracovanie mäsa, ktorí dlhé roky testujú rôzne receptúry a ladia ich k dokonalosti. Každý jeden výrobok vás uchváti svojou výnimočnou kombináciou chutí a vôní.


Suroviny zo Slovenska

Nie je mäso ako mäso. Hurka nenakupuje cenovo dostupné suroviny z Poľska, ale spolupracuje výhradne s tradičnými slovenskými chovateľmi. Nakupuje hotové polovičky bravčového či hovädzieho mäsa a následne si ich sama spracúva – melie, solí, údi a ďalej upravuje do podoby koncového produktu.

Vďaka tomu, že si mäso spracúva kompletne vo vlastnej réžii, má plnú kontrolu nad jednotlivými procesmi a môže garantovať výnimočnú kvalitu. Cieľom značky je vyrábať mäsové produkty tak, ako by ste si ich robili sami – na domácej zabíjačke.


Výhodné kartónové balenie

Naozaj milujete mäso? V našej ponuke nájdete kartónové balenia konzerv Hurka za výhodné ceny, vďaka ktorým budete mať doma vždy pripravenú bohatú zásobu vašich obľúbených mäsových výrobkov. Rozhodnúť sa môžete napríklad pre kartón 18 konzerv bravčového mäsa na kapuste za výhodnú cenu.


Tip: rýchla večera z mäsovej konzervy Hurka

Aj vám sa stáva, že večer prídete neskôr z práce a najradšej by ste od hladu zjedli celú chladničku, no nemáte čas pripraviť si nutrične hodnotnú večeru? Vďaka mäsovým konzervám Hurka si môžete nachystať lahodný hlavný chod v priebehu niekoľkých minút.

Hovädzie mäso vo vlastnej šťave vymiešajte v miske s kečupom a pridajte bylinky na dochutenie. Uvarte špagety, primiešajte do nich mäsovú zmes a na vrch posypte strúhaný syr. Príprava takejto výdatnej večere vám zaberie maximálne 15 minút, pričom sa z nej zaručene dobre najete.

 

Zdroje:

https://www.hurka.sk

https://valachshop.sk

http://www.ssn.sk/8896/hurka-tradicne-masove-vyrobky-ako-z-domacej-zabijacky/